Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En dröm i vilda tider

 

 

En dröm!

Är

En fantasi!

 

Kan ej värderas med pengar

 

En dröm!

Är

En flykt ur verkligheten och in i fantasis värld

 

Kan ej kombineras med verkligheten

 

En dröm!

Är

En dröm!

 

Kan upplevas som påhittig inbillning  

 

En dröm!

Är

Själens utväg i den vilda galaxen

 

Kan ej stoppas av någon människa

 

En dröm!

Är

Ordens makt över censurens makt

 

Kan aldrig tystas

 

En dröm!

Är

Barnens makt över livet

 

Får ej stoppas

 

En dröm är en tid för att känna sig fri

En dröm är ljuset i det mörka livet

En dröm är själens sista vila i frid och fred

 

Vilda drömmar i svåra tider

Vilda tider skapar vilda drömmar

Vilda orden skapar en drömfylld dikt

 

Den vilda jag har just vaknat ur ett vild drömmen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2023-08-01 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP