Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mig


Jag o kreativiteten

Dikt av Julia Engström.

En kreativitet som bubblar och sprider sig med stor reaktivitet.
Den är så glödande att den ibland blir förödande.

Det är när hjärnan är påväg att brinna upp som det ibland kan bli lite mycket, då gäller det att lätta på trycket.

Det gör jag antingen genom att sova, eller genom att skriva som vissa säger är min gåva.

Jaget mitt är ofta glatt och ljust men aningen burdust.
Klampar o går på händer det att jag gör, trots att jag är förhållandevis skör.

Renlevnadsmänniska ut i fingerspetsarna är jag, o det är nog tur det för min hjärna är av ett känsligt slag.
Tillochmed på krogen dricker jag vatten, men det hindrar mig inte från att dansa långt in på natten.

Jag älskar musik, nästan lika mycket som jag gillar att skriva lyrik.
Jag har en kreativitet som bubblar o sprider sig, o jag hoppas att den rör vid något i dig.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-02 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP