Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Sparvögat


Så vandrar saknaden

 



Så vandrar min saknad där stigarna går
som själen söker närhet i dina mjuka spår

Så vandrar min längtan där minnena är
som själen söker närhet i kärleken du bär

~~~~

Så vilar mitt sinne i ljuset som vaknar
i gryningen tassarna så jag saknar 

Så vilar jag stilla i timmarnas skum
som din själ vandrar i minnenas rum

 

 




Bunden vers (Rim) av Sparvögat VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2023-09-18 14:46



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Vemodigt och vackert.
2023-10-02

  till E
vemodigt dröjer sig orden kvar efter läsning. Hoppfullt trots en lite sorgsen ton.
2023-10-02

  Susen VIP
Vemodsvackert berör du mitt hjärta där katttassarna efterlämnar vackra minnen. Fint på rim som också fångar liksom bilden.
2023-09-28

  Hyonu
Så vackert berörande i hjärtat
2023-09-21

  Eva Langrath VIP
Så fint om att vanda i saknadens rum.


2023-09-20

  Anya VIP
Så fint om saknad och minnenas rum. berörs! Tänker att det är en katt som gått bort....kanske tänker jag fel?
2023-09-19

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om saknaden efter en katt. Sådan saknad kan verkligen vara stor! Ett älskar husdjur lämnar ett stort tomrum efter sig.
2023-09-19

  Öknens Ros VIP
Så fint om ett älskat husdjur, rart foto på kissemissen.
2023-09-19

  Öknens Ros VIP
Så fint om ett älskat husdjur, rart foto på kissemissen.
2023-09-19

  Olof Lagerhorn VIP
Minnet av ett älskat husdjur, sökt och
funnet på stigar och i vila.



2023-09-18

  Eva Helene VIP
Hjärtevärmande och du beskriver känslan när man förlorar ett älskat husdjur så väl och vackert.
2023-09-18

  WyS VIP
Fint beskrivet om djurs villkorslösa kärlek, en familjemedlems tysta tassande!
2023-09-18

  Marita Ohlquist VIP
Vemodsvackert om saknad.
Ett fint foto på ett älskat husdjur.

2023-09-18

  Lyrik
Träffar rakt in i hjärtat, väldigt berörande.
2023-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sparvögat
Sparvögat VIP