Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kamp


Revolution

Text av Julia Engström.

Vissa får smulor och andra får miljoner.
Det behövs fler röda revolutioner.

Hungriga magar o ögon som tappat allt hopp.
Det räcker nu! Det är stopp!

Hör upp giriga vd-pampar!
Det är på oss ni trampar.

Jag drömmer om fladdrande röda fanor och kamp.
En värld utan krigshets och stöveltramp.

Blodet droppar från de rikas händer.
Det är nu vi ser till att det vänder.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-09-04 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP