Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mardrömmarnas dröm!

 

 

Mardrömmarnas mardröm bor fast i min själ

Djupt in i mitt minne

Från mina alla tider i livet

 

Som barn och som en unge

Som vuxen och som en gamling

Som fri och krigsfånge

 

Tungt,

Som sömnen och döden är

Som svarta hållet i himlen slut lös

 

Aktivet!

Som en vulkan är brinner för evig

Som en tsunami är krossar allt liv

 

Dödlig!

Som coronaviruset är

Som pesten är

 

Hämnd och ond full!

Som IS terrorister är

Som demokratis jihadister är

 

Tider!

Med röda blodiga minnen

Med skräckfyllda tortyrminnen

 

Tankar!

Ur fångenskapets tortyr i IRAN! I tio år

Ur Naji tortyrliv i den demokratiska Sveriges

 

Udda tider!

Som ingen annan tid är

Som ingen annan människa har sett förut

 

Fyllda!

Med besvikelse och vemodiga

Med nya mörkatider och deppiga

 

Mera nya och mörkare tankar och dikter

Med krav på hämnden!

Med krav på hämnden!

 

Mardrömmarnas dröm är här!

Mardrömmarnas dröm är här och nu!

Mardrömmarnas dröm är här för att stanna för alltid!

 

Djävlar!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 58 gånger
Publicerad 2023-09-18 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP