Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om bra dikter


Saftiga ordkarameller.

Dikt av Julia Engström.

Vad önskas?
En riktigt saftig dikt tack! En sådan som får det att vattnas i munnen o håret att resa sig på armarna!

Ja, vi har ju Johnsons karameller. De är så fräna att de bränner i munnen.
Johnson kan konsten att skicka en till himlen med sina ordkarameller. Orden dansar med varann och skapar magisk musik.

Vad fint! Då tar jag några såna!




Fri vers (Fri form) av Julia Engström VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-09-22 14:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP