Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De är mina hjältar

De som räcker ut sin hand
mot andra när ingen ser.
De är mina hjältar.

Inte de med blodad tand
som vill synas ännu mer.
I beröm sig vältrar.

Ögontjänarna ibland
oss som vill se allt de ger.
Bragderna de ältar.

Sanna hjältar lägger band
på sig så att saker sker.
De som fram lågmält far.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 68 gånger
Publicerad 2023-09-27 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP