Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En illusion skapat för…

 

 

Jag!

Är

En illusion skapat av en förbjuden drömmen

 

Jag!

Är

En illusion skapat av en annan omöjlig illusion

 

I mitt hjärta!

Bor

Ingen än illusion

 

I mina tankar!

Snurrar

Bara illusion

 

I mina drömmar!

Drömmer

Bara som en illusion 

 

Mina texter!

Är

En del av min illusion

 

Mina teckningar!

Gör

Den stora delen av min den starka illusionen

 

Jag!

Är

En illusion skapat för en bredare illusion av människa

 

Den enda jag!

Och illusionen

Och drömmen

 

Och ensamheten!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-09-27 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP