Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Odjurlandet!

 

 

Odjur land!

Odjur värld!

Odjur ideologi!

 

Odjur samhälle!

Odjur länder!

Odjur grannar!

 

Odjur religion!

Odjur människa!

Odjur skapelse!

 

Odjur kärlek!

Odjur hjärta!

Odjur kyss!

 

Odjur man!

Odjur kvinna!

Odjur knull!

 

Odjur familj!

Odjur syskon!

Odjur vänner!

 

Odjur barn!

Odjur lek!

Odjur skola!

 

Odjur tid!

Odjur framtid!

Odjur helgkrig!

 

Odjur slut på människan

Odjur slut på livet!

Odjur slut på skapelser!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-10-03 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP