Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En åsyn som gör dig ödmjuk

Vet du hur fort ett liv kan vända
och idealen går till ända?
Det verkar alltför lätt att klandra
hur kroppsstorleken är på andra.
Men de som ser sig som utsända
som föredömen blir själv brända.

Trots all sundhet kan du bli sjuk
och sondmat förs in i din buk.
De smaker som för dig var kända
förkastas helt från din agenda.
En åsyn som gör en ödmjuk
för den vars kropp jämt var i bruk.
Att näringen är bra kan hända
men blickarna är världsfrånvända.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2023-10-05 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP