Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan vara knepigare kanske lättast i skrift


Avstånd som tillstånd hantera

*Älska sig som sin medmänniska kan vara knepigt här måste man *se sitt eget värde* finna och förhålla sig till, vart fall som önskvärt. Ett högt egenvärde och tillstånd i att rätt förhålla sig som sin egen är varje människas rätt och som inbyggd och skapad i.
***
Min personliga tro umgås med sina barn söka vara vänner med sin omgivning och om man kan, en god förebild. Särskilt pojkar måste få ha sina fäder som är väldigt sköra i tonåren.
***
Det är så lätt att älska på avstånd andra när man bara behöver dutta till på bokstäver skrivdonet men att live göra samma sak kan nog vara knepigare. Och när ”jag” jaget alltså oftast ska bestämma så blir nog svårare då att med samverkan under rocken få till stånd ett gott klimat.
*
Samverkan som avtal vad än allt krångel kan vara ett elände.. så, varför inte ta allt som det bara kommer när det kommer….
*
**”Älska sin nästa som sig själv” samverkar mig till tänkvärt på denna bibelfras och alls inte fel och samverkan i sig som ordet sagt, är ett gott ting.**

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-10-08 12:35



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Älskar gör man utan att tänka, upplever jag det som. Ibland går det snett, men chansar man inte så går det inte ens det, utan inte alls. Tror precis som du att man inte skall komplicera saken för mycket.
2023-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP