Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Döds kalla hjärta oss

 

 

Blickar du ger mig!

Blickar du ser på mig med!

 

Skapar skrämseln och oro inom mig!

 

Blickar jag ger dig med!

Blickar jag ser på dig och med!

 

Undrar varför är du ond elak och hatfull mot mig?

 

Fruktansvärt känns det att känna sig hotat av någon

Fruktansvärt känns det att känna sig rädd för livet

 

Människan är skapat för att hata och döda!

 

Kalla tider

Kalla drömmar

 

Kalla människa

Kall kärlek

 

Kalla känslor

Kalla tankar

 

Kalla hem

Kalla familj medlemmar

 

Kalla nätter

Kalla dagar

 

Kalla bakom kulisserna

Kalla på scenen

 

Kalla då

Kalla nu

 

Kalla fötter

Kalla händer 

 

Kalla ord

Kalla språk

 

Kalla texter

Kalla poeter

 

Är vad en människa är!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 46 gånger
Publicerad 2023-10-12 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP