Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så sant


Behjärtansvärt

Men den var ju här grytan …och sa ingenting!…
Som jag sökte och plötsligt låg i diskhon wow alltså
Här och nu bara så behjärtansvärt tillgänglig för koket

Ja så sant att som annat så behöver vi ha våra grytor till hands för mat koken.

Tack

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-14 13:47



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Oj vad det låter bekant. Var är glasögonen, paraplyet, nycklarna, mobilen, saxen, osv. Grejerna ligger vanligen där man har lagt dem sist. Kul läsning. Nu vet jag att jag inte är tokig. Andra glömmer också.
2023-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP