Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fuktig hand

 

Fuktig sömn!

Fuktig natt!

Fuktig dröm!

 

Är min vardagsvana!

 

Fuktiga andetaget!

Fuktiga hjärtklappar!

Fuktiga händer!

 

Är min kropps vänner

 

Fuktig jag!

Fuktig egot!

Fuktig personlighet!

 

Är min identitet!

 

Fuktiga steg!

Fuktiga ögonblickar!

Fuktiga tankar!

 

Har jag vidare i livet!

 

Fuktiga ord!

Fuktiga känslor!

Fuktiga teckningar!

 

Beskriver mina dikter!

 

Livlös går jag och du lånar mig din fuktiga hand

Sorgfylld är jag och du lånar mig dina fuktiga känslor

Tyst död talar jag och du ger mig dina iskalla ord

 

Din fuktiga själ du!

 

En fuktig hand har kärleken!

En fuktig hand talar religionen!

En fuktig hand skakar handen med en egoist!

 

Mina händer var aldrig fuktiga mot någon

Utan

De var mänskliga och hjälpsamma!

 

Torka skiten ur din hand ut!

Var en människa på riktig

Var inte ett odjur!

 

Jag flydde för livet från ett odjurland till ett annat odjurland!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-10-16 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP