Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att shoppa.


Black Friday.

Dikt av Julia Engström

Vi shoppar och shoppar.
Sedan faller vi i mörkret som små ensamma droppar.

På reklamen ser alla så lyckliga ut.
Det är lätt att tro att du kan köpa dig ett lyckligt slut.

Allt nytt ger ett tillfälligt rus.
Men snart återvänder ångestens brus.

Jag vill ju bara köpa lite mer.
Så kanske någon mig kärlek ger?




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-11-26 16:05



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"Min kärlek köpte jag för pengar" skrev en känd poet. Men kärlek kan aldrig köpas för pengar, "den söker icke sitt", kärlek är en sällsam lek där två sökande finner varandra.
2023-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP