Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För vattnet och mig


Idag rider jag fram
med hjälp av böljande vågor
Högre än ditt önsketänkande kan fatta...

Idag rider jag fram
med hjälp av dina vämjeliga
utsmyckade ord
Högre och högre
rider jag fram
ser dina ögon dala ner i horisonten

Dag blir natt
Natt blir dag

Idag rider jag fram
med hjälp av din hemlighet
Där djupt nere
under ytan
finns du till
för vattnet och mig…
att vädja för att en stilla tår inte ska falla

För idag är vi större
För idag är vi spacklade
För idag är vi vackrare
För idag är vi födda
tillsammans
i salt vatten
och tårar:
så ihåliga
så iskalla
men fortfarande
finns vi här för er att se…





Fri vers av Eder Krille
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-08-18 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille