Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Se där av Hestia


Sluta tänk

Om du vill sova, sluta tänk
då får du kanske ett stänk
av den sömn du måste ha
för att må bra




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-11 09:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sömnsvårigheter är inte bra
om vi skall fixa vår morgondag.
2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP