Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrollpsykopaten

Han vill kontrollera andra
klaga och klandra
har psykopatiska drag
som ger obehag

Mitt råd, håll dig bort
från en sådan sort
att konfrontera
är inte att rekommendera




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-06-25 10:31



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Sådana personer vill man inte ha i sin närhet, bäst att tyst och stilla gå därifrån.
2024-06-26

    Lena Söderkvist VIP
Nog sant det, psykofantomerna får näring av gräl.
2024-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP