Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet är en teater
den som spelar bäst
vinner mest




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 22 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-29 08:44



Bookmark and Share


  Anya VIP
Snyggt. Tänker på Shakespeare:
"Ja, hela världen
En skådebana är, och alla mänskor,
Så män som kvinnor, spela på densamma.
Var har sin stund att komma och gå,
Och en har många roller för sin livstid."

Ett av mina favoritcitat. Jaa livet är som en teater....men man får försöka vara sitt sanna jag. Svårt.....men kanske kan man ibland lägga rollen åt sidan och vara sig själv, om man nu vet vem som är sig själv?
2024-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP