Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Poeten som flydde döden

När döden söker mig
skriver jag en dikt
lägger mig sedan för att sova
drar täcket långt över huvudet
och sover vidare i förvissningen
att en god sömn löser allt




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-06-26 22:13



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för en dikt med rofylld känsla,
2024-06-28

    Lena Staaf VIP
Fina ord som ger trygg känsla. Ja, sömn är den bästa välgöraren.
2024-06-28

  Blomma-Stjärna VIP
haha, ja, var och en av oss (poeter?) har nog barndomens magiska tänkande kvar - åtminstone lite av det!

- och visst finns ett uns sanning i att dikten har kraft att stå emot allt möjligt ont ;-)
2024-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP