Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: I skuggan av längtan av Leif Daniel Isaksson


Svårsmält

Det är mycket som är svårt att smälta
det är lätt att det går över till att älta
det leder ingenstans
förbrukar bara mått och sans
Se i stället den nya dagen an
gör den så glädjerik du bara kan




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 5 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-30 10:41



Bookmark and Share


  Anonym__ VIP
Dina ord är så kloka och påminner oss om att fokusera på det positiva och glädjerika. Att älta och grubbla leder sällan någonstans – istället kan vi välkomna den nya dagen med öppna armar.
2024-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP