Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Ut far orden, tanken stilla står Shakespeare


Tänkvärt

Mina tankar tar slut
fortsätter ändå att skriva
Orden förvandlas till
tyckande utan tankar
till fördömanden utan fakta
Vem är det som skriver
när tankarna tar slut?




Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 25 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-06-17 22:12



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Svar: Sensationsjournalisten, allmänt alltså. Men seriöst och personligt: Vi har alla ett ansvar för vad vi själva sätter på pränt.
2024-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP