Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skoldebatten i Almedalen

Den skolan jag gick i var inte alltid så kul
det var en pluggkultur
de som inte hängde med sorterades bort
de betraktades som en annan sort
Läraren var en auktoritet
gud nåde den som gick bet
på tyska verben eller Jesus barmhärtighet

Penseln svängde nu åt ett annat håll
lärans auktoritet blev nästan noll
med tio nationaliteter i samma klass
läraren får dra ett jättelass
Föräldrar som vill bestämma vad läran gör
och tycker det är som sig bör
Nu svänger pendeln igen
hoppas det blir den gyllene medelvägen




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Kungskobran VIP
Läst 12 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-06-30 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP