Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


When you see

Close your eyes
and look at me.
Tell me what you see
when you see
through your soul.
As it should be.

So please, don't!
Cause I won't
be there anymore.
I will close the door
to the past
And make sure
that It last.




Övriga genrer av Camilla Heinonen VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-12 08:48



Bookmark and Share


  Live2Dream VIP
jag ser din profiibild
som är den gladaste
jag någonsin sett
röda kinder
och en enorm glimt
och du har en
vacker haka :)
2023-12-17

  Monika A Mirsch VIP
Bästa Camilla
jag skall försöka ....
Kram till dig
kära Poet
på andra sidan viken!
Monika
2023-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP