Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

filosofiska slutsatser



åt en lätt frukost
efter gårdagens frosseri
men det var det värt
sällskapet var kärt
föreningen består till 99.9 procent av positiva
0,1 procent består av en negativ
hans hustru har det inte lätt
även om man förstår att kunna röra sig är en gåva
bestulen om inte rätta ullen blir själen svart

beklagligt nog gäller det i allt!
så många sanningar och slutsatser lärt över nätet

ha en alldeles underbar dag älskade uggla det är du värd :)





Fri vers av the wildcat VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-12-16 10:49



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
js det ör du verkligen du är underbar
som.härdar ut
själv sparar jag numera på mitt krut
tills absolut inte står ut
2024-01-15
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP