Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bli kär.


Att falla.

Av Julia Engström.

Det är vackert att falla.
Bli tyngdlös och bekymmersfri.
Att hoppa rätt ut.
Ta ett skutt in i paradiset.

Om man släpper det kalla.
Vågar tro på ett vi.
Hoppas på ett lyckligt slut.
Kanske man vinner högsta priset?

Jag tror på röda rosor och rosa moln.
Jag tror på skimmer och morgondagg.
Jag tror på bubblande fjärilar och sockerdricka.
Jag tror på att hoppa och att våga.

Jag stoppas inte av några regnmoln.
Inte heller av om jag sticker mig på en tagg.
Jag kommer att hitta min sällsamma flicka.
För i mig är det gott om tåga.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 40 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-12-25 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP