Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tystnad.


Talande tystnad.

Av Julia Engström.

Tankarna var malande.
Tystnaden är talande.
Jag behövde lyssna.
Låta tankarna tystna.

Nu laddar jag.
För nya tag.
Jag stängde av.
Allt skrålande skav.

Jag hittade frid.
Ingen mer strid.
Inget mer ilande.
Bara skönt vilande.

Tystnad är magi.
Nonsens prat tragedi.
Jag vill höra.
Ingen får störa.

Så vackert tyst.
Inte ett knyst.
Själen andas in.
Friden är min.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-26 21:32



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Många är rädda för tystnaden och pratar på för att fylla ut tystnaden, skönt med tysta stunder då och då.
2023-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP