Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontraster

Om du är vägen
är jag den som styr

Om du är kärleken
är jag den som försmår

Om du är glädjen
är jag den som förstör

Om du är minnet
är jag den som fördömt

Om du är livet
är jag den som dör

Om jag fick börja om
är allting glömt




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-28 10:23



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Litet så är vi tyvärr ofta mot varandra - möts liksom aldrig. Din dikt har alltså en stor poäng.
2023-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP