Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som är


I äkta kärlek…

/Den här dikten som övriga på temat kärlek, varierar. Kan ju som allt annat tydas i mångfald och lydelser på texter./
**
I en äkta kärlek; finns inga avstånd
I en äkta kärlek sätter man varandra först
I en äkta kärlek endast något gott som förenar

I en äkta kärlek misstänkliggörs inte
där kan ske under som mirakler

Inga hinder som stör..

I en äkta kärlek finns tro och hopp
där bygger man broar tillsammans

*som bär med sig liv och kraft för ny gnista*. ..

;…En äkta kärlek sammansvetsar
**
…….Kärleken ÄR…
**
Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-29 19:43



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Kärleken är sig själv, den är helt oförliknelig. Den bara finns. Fint fångat.
2023-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP