Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att alla har både brister och styrkor.


En stigande stjärna.

Av Julia Engström.

Jag vill så väldigt gärna.
Vara en stigande stjärna.

Vara en sån som lyckas.
Inte hela tiden misslyckas.

Men vi lyser alla på något sätt.
Det gäller nog att hitta rätt.

Att hitta de som ser mitt sken.
O inte bara alla brister och men.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 61 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-04 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP