Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om solen.


Gräddbakelser med extra allt.

Av Julia Engström.

Solen förvandlar oss till gräddbakelser med extra allt.
Sockersött leende håller vi huvudet kallt.

Med lätthet möter vi varje motgång.
O drömmer om en evig solskenskokong.

Solen bäddar in hela oss.
I sin stora gula bapelsinkoloss.

Ja, vi myser o pyser.
Allt för att den lyser.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-06 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP