Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om skickliga poeter.


Bländande poeter.

Av Julia Engström.

Det finns en hel del bländande poeter.
Rakt in i hjärtat flyger deras ordkometer.

En exploderande myriad av färger.
De fångar dig hur du än värjer.

Bringar nyanser och klarhet i det vardagliga grå.
Nu plötsligt kan du både månen och solen nå.

När du blir träffad av en sådan komet.
Då vet du att du mött en skicklig poet.




Fri vers (Prosapoesi) av Julia Engström VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-01-14 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP