Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Animaliskt Bitblandad Chiffonjé (stafett 130). Av TrollTörnTrappan 2024-03-24. Sång gång efter annan i ett ljust huvud 'Ut i vår hage där växa då bär'.


Kommentar på en text (2827) bara rim






En bekant har så förälskat sig i en chiffonjé,
att den blott om litet har kvar att be,
annars ombyte i väder kanske blott,
stundom väntan av ungar så smått,
överraskningar livet självt nog kan ge.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 7 gånger
Publicerad 2024-07-04 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP