Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Avtackning av Camilla. Av Bengt H 2024.


Kommentar på en text (2830) bara rim




Somliga människor ett hundliv lever,
att uteliv ha något eget kräver,

kanske att det är av sådan art,
att en ej är ute i ogjort väder,

livet individen får en massiv start,
då en justerar sin lust i kläder.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-07-05 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP