Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett litet frö

Ett litet frö
Av kärlek sått
Som börjat växa
Men ej längre gror
Av ödet dömt att dö

Ett litet frö
Hann vissna
Innan det slog rot
Lik regnvåt mark
Där det faller snö




Fri vers (Fri form) av MoonChildX
Läst 27 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-13 15:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MoonChildX