Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


https://secure.actblue.com/donate/save-wolves-nationally2?link_id=0&can_id=9e6090e6d3b008dee99cb394af20f3b6&source=email-this-is-why-bidens-usfws-made-a-grave-mistake-in-not-protecting-wolves&email_referrer=email_2281928&email_subject=help-stop-the-tortur


Äppelkaka

Jag ser ditt ansikte
på bild, en cowboy
vita tänder, helylle
hemgjord äppelkaka
du sitter bredvid vargen
grå och trött och fångad
tejpad över käken
vem gav dig rätt
till skotern, första träffen
barturnén bland vänner
med bytet vid din sida
innan skottet, andra träffen
vargpäls hem till dig
det levande i dig,
vilda liv i henne
och i dig
fick gå nån annan stans
men vad var priset?
Hemsöker hon dig,
ylar hon i dunkla,
djupa drömmar
ja, jag hoppas faktiskt det
det vore bra för dig
för endast genom det
som är kvar av henne
kan du hitta det
som återstår av dig
förutom äppelkaka




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2024-04-22 20:55



Bookmark and Share


  Cower At The Man
Lite skojiga formuleringar och absolut ett budskap jag står bakom till hundra, men det här är förutsägbar poesi som slår in öppna dörrar. Tror att du, med det flyt och ordspråk du har, kan få mer sagt med mindre näs-slag.
2024-05-01

  Katinka VIP
Fy fan, egogubbe. Lider med vargen. Djur är så mycket bättre än oss.
2024-04-26

  Recycled Redhead 3.0 VIP
Ja fy fan. Självbelåtna j-ln (fotot) som jublar av lycka åt att ta ett liv med skräckslaget djur vid sidan som trofe.
Skamseger. Som att slå sig för bröstet då man trampar på en myra.
2024-04-26

  Respons VIP
Ett kort och en dikt som väcker känslor. Människans hänsynslösa jakt på varg är vidrig!
2024-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP