Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten är en hälsning och uppmuntran till oss som har koncentrationsproblem och svårt att hålla fokus.


Tankens flyktiga vingar



Tanken , den svårfångade,
likt fjärilsvingar,
lätt den fladdrade.

På molnen syntes den fastna,
en vindpust driver den vidare,
utan att stanna.

Över slätten den sveper,
där tanken inte trivs,
där den inte pekar.

Väl hemma , utan blunder,
tankarna klarnar och förenas,
till ett stilla,
magiskt under.




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2024-04-23 09:27



Bookmark and Share


  Cower At The Man
Vackert formulerat, om än lite övertydlig vad gäller budskap kanske. Bland det bättre som varit på "Utvalda texter" på länge.
2024-05-01

  Boneyfrank VIP
Otroligt bra dikt!
2024-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP