Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett söndagstorg

Under bröstet sitter lungorna,
två stycken:
en molande tobaksugn, och
en springrosig flåsventil.
Inunder, föreställer jag mig,
sitter hjärtat,
i mitten – Söndagstorget:
både valplatsen, den febriga budgivarhetsen, och
tålamodet,
det
faderliga
tålamodet.




Fri vers (Fri form) av Under Radarn VIP
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-04-26 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Under Radarn VIP