Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Din sångröst *


Du sjöng för mig
när jag var barn med
dina mjuka stämma mor
-
Du lät din stämma höja
stämningen mellan nätterna
och mina barns drömmar
-
Månljuset omfamnade oss då
utan att din röst försvann i mörkret
än idag hörs din sångröst som
vaggar mig

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-06 11:24



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket vackert och rogivande. Fina minnen attbära med sig genom livet
2024-05-08

  BenGust VIP
Melodisk och stilla vaggande röst.
Rofylld läsning.
2024-05-06

  Sparvögat VIP
Vackert ~ till en moders
mjuka stämma…
2024-05-06
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP