Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Där fanns bara Jag *



Jag följer inte efter någon
jag följer solens steg
Jag vill inte imponera på någon

Jag stannade aldrig på samma plats
Jag andades djupt på annan plats

oändligheten tog mig till olika
Världar - där fanns min
innersta önskan

Jag följde min innersta önskan
som tog mig till helvetets botten

Där fanns bara jag
Då blev jag ett ord
Och började klättrade upp till
min andra akt utan eget manus

Och Jag fortsatte att inte följa någon

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-23 13:34



Bookmark and Share


  Dreamcatcherpoetry
Att gå sin egen väg, gillar tonen i hela texten och styrkan i din medvetenhet av ordval. Snyggt!!
2024-05-23

  BenGust VIP
Kanske bara jag mot nån typ av botten
för att sen vända uppåt mot ett förmodat du.
2024-05-23
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP