Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

var bor makten ?

Den är nomad och har alltså inget hem
Den är lika hemtam i väst som i öst
ock kanske lika eftertraktad hos hög såväl som
låg KANSKE den är mer eftertraktad hos dem som saknar den
Men det är helt fel att den kan fås
under alla omständigheter måste den tas
men oturligt nog skiftar formerna för dess övertagande
alldeles otroligt mycket
rannsaka din själ och fråga dig vad skulle jag göra för att få åtminstone en liten skärva av makt och erkänn att du skulle bli glad (om din önskan skulle gå i uppfyllelse)




Fri vers (Fri form) av Sören Turesson VIP
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-05-26 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP