Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha tur

Att ha tur är något som det gäller att uppskatta efter förtjänst
Med en gnutta flax
kan världen bli så mycket bättre eller?
Jag tänker ju på Hr Trump
som vred lite på huvudet när kulan som var ämnad att ända hans liv kom
susande förbi och lätt sargade hans höger öra
momentant framstod han för en del som den äldre man han egentligen är bara några år yngre än hans politiske rival Hr Biden som uppenbart blivit inte s märkt
utan helt och slätt demensmärkt
och det för mig mest märkliga är att mitt i tumultet som uppstod
höjde han näven och uppmanade folket till fight fight and fight
USA älskar en fighter så denna gest går nog fram i stugorna
Kulan eller snarare kulorna innebar tyvärr ond bråd död för åtminstone en oskyldig
åhörare ack ja så långt har trumphatet gått att opponenterna visar sig vara beredda att riskera oskyldiga deltagares liv också
Här ristas inte några handhjärtan i sanden inte
eller var man ristar handhjärtan jag har aldrig känt mig så engagerad i någon sak att jag gjort det
min tidigare mentor sa Dante har en särskild plats för dig i sitt inferno/helvete
och där trivs jag faktiskt ganska bra




Övriga genrer (Kåseri) av Sören Turesson VIP
Läst 21 gånger
Publicerad 2024-07-19 18:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välformulerat Sören!!
2024-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP