Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör mig Verklig

Vem är skuggan vem är ljuset?
Vart är början? Vart är slutet?
Vad är upp? Vad är ner?
Vad är mindre? Vad är mer?
Vart är himmelen? Vart är marken?
Vart är floden? Vart är arken?
Vart är väggen? Vart är gränsen?
Vart är fingret? Vart är känseln?
Dansar i rymdens obehindrade rum.
Förr bar talet. Nu är jag stum.
Ber efter Herrens storm.
Skjut ner mig med blixten.
och benåda mig en Form.




Fri vers av JonathanS
Läst 23 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-27 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS