Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre Återvändsgränd

Här är alla nya stigar gamla
Ljuset tänt men du famlar

Inga fotsteg tar dig fram
Inga båtar rör nytt land

Inget hjärta brister
Inget känns när du kysser

Inga råd rör på djupet
För en som redan skrivit slutet




Fri vers av JonathanS
Läst 25 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-28 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS