Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför säga Ja till Existensen?

alla hjältar måste drömma
alla lyckliga tillåts glömma

inga strutsar med huvudet i sanden
det var lyckan och vi fann den

för i ljuset av ändligheten
kom först sorgen

men den sorgen
bar på påminnelsen

var den kom från
i begynnelsen

ur en vacker sann och evig lek

sorgens mamma
heter Kärlek




Fri vers av JonathanS
Läst 11 gånger
Publicerad 2024-07-05 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JonathanS