Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Nutid*


Nutid
Begränsar oss som
ett dansande blad
på en blåsigt junidag

Nutid
drar oss hårt mot
en gränd fylld av
små vidriga hemligheter
som bevarar
små läbbiga intriger

Nutid
en stengata
är en påminnelse om
tuffa tider mellan
ett darrande förflutet och
en ouppnåelig
framtid

Nutid
En människa som blir en jycke
som vill dra till sin koja

©E Nordin




Fri vers (Fri form) av E Nordin VIP
Läst 38 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-30 08:58



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Att bilda opinion tycks var ett
tidens tecken eftersom det
mesta tycks vara ett medialt spel.


2024-05-31
  > Nästa text
< Föregående

E Nordin
E Nordin VIP