Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Schackmatt

Att acceptera smärtan när
den mest olidlig är,
kan endast någon göra.
som redan en smärta bär.
Hjärtat har slitits isär
och ber om att upphöra.

Få frid i själens dunkla natt
när ödet igångsatt
sitt krav på att botgöra.
Allt man önskar är blott att
inta ställningen schack matt
och eldprovet slutföra.

Det är blott genom acceptans
försoning får en chans,
genom att släppa taget.
Man ber att kanske någonstans
finns det någon slags instans
som kan förlåta jaget.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 31 gånger
Publicerad 2024-05-30 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP