Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sola säkert!

Var varsam med solen,
som bränner din hud
när du är vid poolen,
utbrister välljud.

Eller vid ett vatten,
en sjö eller hav.
Glöm ej bort solhatten,
ta inte den av.

Smörj in dig med solskydd.
Sök skugga när du
är helt bar, var ej prydd.
Solen bränner ännu.

Skydda dina ögon
mot UV - strålning.
En rekordhög sån
kräver en lindring.

Med rätta solbrillor
så skyddar du dem
och slipper synvillor
när du kommer hem.

Njut av solens strålar
men bränn inte upp,
din hud så du vrålar
och nästan får krupp.

Drick vatten i mängder
med socker och salt.
Ta i i hästlängder.
Ja, det var nog allt!




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-31 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP