Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen, ja ingen, har ett dugg att göra med vad du tror eller inte!


Trons självklara FRIHET!


Drömmer
mig in i egna världar

Lutar mitt huvud
mot dunfylld kudde

Försvinner

Oåtkomlig




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 43 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-31 19:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag sov natten innan inget, drömde sedan heller ej om tinget, annars kan ju drömmen om, den som till mig bara kom, sommar skön att i finnas, i känslan av förr så minnas.
2024-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST