Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ryssarna. Det gåtfulla folket.


RYSSLAND


Landet, österut
Så ofattbart stort

De styrande
vinglar i stormen

När poeterna där
tar makten om språket

är kriget slut




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jack E. Gladh VIP
Läst 27 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-07-08 18:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST